Filmer Online

Harry Potter Och Fången Från Azkaban Stream Swesub – Online HD Film (2004) Gratis

Rating: 7.9
Harry Potter och fången från Azkaban

Harry Potter och fången från Azkaban

Harry Potter och fången från Azkaban Stream Swesub I Harry Potter och fången från Azkaban återvänder Harry, Ron och Hermonie, som nu blivit tonåringar, till sitt tredje år på Hogwarts där de tvingas möta den förrymda fången Sirius Black som utgör ett stort hot mot Harry. Harry och hans vänner lär sig även under sitt tredje år att hantera Hippogriffer (till hälften hästar och till hälften örnar) driva tillbaka föränderliga Boggartar som byter skepnad och bemästra spådomskonsten.De besöker även trollkarlsbyn Hogsmeade och spökande huset som är den mest hemsökta huset i landet. Utöver dessa nya erfarenheter måste Harry övervinna hotet från de själasugande Dementorerna, överlista en farlig varulv och till sist hantera sanningen om Sirius Black och hans förhållande till Harry och Harrys föräldrar.

 • Släpp: 2004-05-31
 • Produktion: 1492 Pictures / Heyday Films / Warner Bros. Pictures /
 • Utgivningsdatum:GB 2004-05-31
 • Filmens budget:$130,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Harry Potter och fången från Azkaban
 • Genre: Äventyr Fantasy Familj

Dela den här filmen till dina vänner

Harry Potter och fången från Azkaban Stream Online

Harry Potter och fången från Azkaban full film på nätet eller ladda ner i den bästa 1080p gratis videoflash HD på skrivbordet, bärbara datorn, anteckningsboken, fliken, iPhone, iPad, Mac Pro och andra

Que disent les gens Harry Potter och fången från Azkaban film

Direktör för film och besättning bakom Harry Potter och fången från Azkaban

 • Alfonso Cuarón/Director
 • J.K. Rowling/Novel
 • Steve Kloves/Screenplay
 • David Heyman/Producer
 • Mark Radcliffe/Producer
 • John Williams/Original Music Composer

Harry Potter och fången från Azkaban – Film skådespelare och skådespelerska

 • Daniel Radcliffe/Harry Potter
 • Rupert Grint/Ron Weasley
 • Emma Watson/Hermione Granger
 • Gary Oldman/Sirius Black
 • David Thewlis/Remus Lupin
 • Alan Rickman/Severus Snape

Användare söker och tittar även på film av dessa frågor: regarder Harry Potter och fången från Azkaban film en ligne gratuit,voirfilm Harry Potter och fången från Azkaban complet HD, Télécharger Harry Potter och fången från Azkaban film en francais hd, Harry Potter och fången från Azkaban téléchargement de film en ligne gratuit avec sous-titre français, voir Harry Potter och fången från Azkaban film en ligne version complète, Harry Potter och fången från Azkaban téléchargement complet gratuit du film

I en liknande kategori

7.6

Harry Potter och Halvblodsprinsen

Harry Potter och Halvblodsprinsen

Lord Voldemorts grepp hårdnar om både mugglar- och trollkarlsvärlden. Hogwarts är inte längre den trygga plats det en gång var. Harry misstänker till och med att faran lurar inne på slottet. Samtidigt är Dumbledore fast besluten att förbereda Harry inför den slutgiltiga kampen, som närmar sig med stormsteg. Tillsammans försöker de hitta svagheterna i Voldemorts försvar. Dumbledore tar hjälp av sin gamle vän och kollega Horace Slughorn, som han tror sitter inne med viktig information. Trots att den avgörande kraftmätningen närmar sig spirar romanserna bland våra vänner på Hogwarts. Det är kärlek i luften, men farorna hopar sig och Hogwarts riskerar att aldrig bli sig likt igen.

7.7

Harry Potter och den flammande bägaren

Harry Potter och den flammande bägaren

När den flammande bägaren väljer ut Harry Potter som en av deltagarna i Den Magiska Trekampen tvingas han tävla mot två andra magiskolor i en stenhård kamp om evig ära. Men Harry anmälde sig inte ens som kandidat… så vem såg till att han kunde väljas? Harry blir tvungen att slåss mot en livsfarlig, eldsprutande drake, möta onda vattendemoner och ta sig igenom en farlig, förtrollad labyrint – och alltihop bara för att sedan hamna i klorna på Han-Som-Inte-Får-Nämnas-Vid-Namn.

7.6

Harry Potter och hemligheternas kammare

Harry Potter och hemligheternas kammare

Sommarlovet är äntligen över! Harry Potter har längtat tillbaka till sitt andra år på Hogwarts skola för häxkonster och trolldom. Men hur ska han stå ut med den nye, omåttligt mallige professor Lockman? Vad döljer Hagrids förflutna? Och vem är egentligen Missnöjda Myrtle? De verkliga problemen börjar när någon, eller något, förstenar den ena Hogwarteleven efter den andra. Är det Harrys största fiende, Draco Malfoy, som ligger bakom? Eller är det den som alla på Hogwarts misstänker – Harry Potter själv?

7.6

Harry Potter och Fenixorden

Harry Potter och Fenixorden

Lord Voldemort har återvänt och Trollkarlsministeriet gör allt som står i deras makt för att inte avslöja sanningen för trollkarlssamhället. Bland annat utses professor Dolores Umbridge till ny lärare i Försvar mot Svartkonst på Hogwarts. Hennes lektioner lämnar dock de unga eleverna inkapabla att försvara sig mot de mörka krafter som hotar den. Efter lite övertalning från Hermione och Ron tar Harry saken i egna händer och tränar i hemlighet upp en liten grupp elever inför strid i svartkonst som han vet väntar dem.