Filmer Online

Harry Potter Och De Vises Sten Stream Swesub – Online HD Film (2001) Gratis

Rating: 7.8
Harry Potter och de vises sten

Harry Potter och de vises sten

Harry Potter och de vises sten Stream Swesub En helt ny värld öppnar sig för Harry när han börjar på Hogwarts Skola För Häxkonster Och Trolldom. Han lär sig den flygande sporten Quidditch och spelar ett spännande spel med levande schackpjäser på sin färd mot den ondskefulle trollkarlen som är ute efter att förgöra honom.

 • Släpp: 2001-11-16
 • Produktion: Warner Bros. Pictures / Heyday Films /
 • Utgivningsdatum:GB 2001-11-16
 • Filmens budget:$125,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Harry Potter och de vises sten
 • Genre: Äventyr Fantasy Familj

Dela den här filmen till dina vänner

Harry Potter och de vises sten Stream Online

Harry Potter och de vises sten full film på nätet eller ladda ner i den bästa 1080p gratis videoflash HD på skrivbordet, bärbara datorn, anteckningsboken, fliken, iPhone, iPad, Mac Pro och andra

Que disent les gens Harry Potter och de vises sten film

Direktör för film och besättning bakom Harry Potter och de vises sten

 • Chris Columbus/Director
 • J.K. Rowling/Novel
 • Steve Kloves/Screenplay
 • David Heyman/Producer
 • John Williams/Original Music Composer
 • John Seale/Director of Photography

Harry Potter och de vises sten – Film skådespelare och skådespelerska

 • Daniel Radcliffe/Harry Potter
 • Rupert Grint/Ron Weasley
 • Emma Watson/Hermione Granger
 • Richard Harris/Albus Dumbledore
 • Tom Felton/Draco Malfoy
 • Robbie Coltrane/Rubeus Hagrid

Användare söker och tittar även på film av dessa frågor: regarder Harry Potter och de vises sten film en ligne gratuit,voirfilm Harry Potter och de vises sten complet HD, Télécharger Harry Potter och de vises sten film en francais hd, Harry Potter och de vises sten téléchargement de film en ligne gratuit avec sous-titre français, voir Harry Potter och de vises sten film en ligne version complète, Harry Potter och de vises sten téléchargement complet gratuit du film

I en liknande kategori

7.7

Harry Potter och den flammande bägaren

Harry Potter och den flammande bägaren

När den flammande bägaren väljer ut Harry Potter som en av deltagarna i Den Magiska Trekampen tvingas han tävla mot två andra magiskolor i en stenhård kamp om evig ära. Men Harry anmälde sig inte ens som kandidat… så vem såg till att han kunde väljas? Harry blir tvungen att slåss mot en livsfarlig, eldsprutande drake, möta onda vattendemoner och ta sig igenom en farlig, förtrollad labyrint – och alltihop bara för att sedan hamna i klorna på Han-Som-Inte-Får-Nämnas-Vid-Namn.

7.6

Harry Potter och Halvblodsprinsen

Harry Potter och Halvblodsprinsen

Lord Voldemorts grepp hårdnar om både mugglar- och trollkarlsvärlden. Hogwarts är inte längre den trygga plats det en gång var. Harry misstänker till och med att faran lurar inne på slottet. Samtidigt är Dumbledore fast besluten att förbereda Harry inför den slutgiltiga kampen, som närmar sig med stormsteg. Tillsammans försöker de hitta svagheterna i Voldemorts försvar. Dumbledore tar hjälp av sin gamle vän och kollega Horace Slughorn, som han tror sitter inne med viktig information. Trots att den avgörande kraftmätningen närmar sig spirar romanserna bland våra vänner på Hogwarts. Det är kärlek i luften, men farorna hopar sig och Hogwarts riskerar att aldrig bli sig likt igen.

7

Berättelsen om Narnia: Häxan och lejonet

Berättelsen om Narnia: Häxan och lejonet

Följ med till en helt ny värld när Walt Disney Pictures och Walden Media presenterar C.S. Lewis tidlösa och storslagna äventyr. Med fantastiska specialeffekter får du uppleva syskonen Lucy, Edmund, Susan och Peters svindlande äventyr.På ett stort gods som ägs av en mystisk professor hittar barnen en väg till landet Narnia genom ett stort klädskåp. Där upptäcker de ett vackert och en gång fredligt land som befolkas av talande djur, dvärgar, fauner, centaurer och jättar. Men på grund av den Vita Häxan Jadis förbannelse tvingas invånarna leva i evig vinter. Med det kloka och ståtliga lejonet Aslan vid sin sida kämpar barnen i ett sista spektakulärt slag för att besegra Jadis och befria Narnia från häxans iskalla förbannelse!

8.1

Harry Potter och dödsrelikerna, del 2

Harry Potter och dödsrelikerna, del 2

I den storslagna finalen eskalerar kampen mellan det goda och de onda i trollkarlarnas och häxornas värld till ett fullskaligt krig. Mycket står på spel och ingen går säker. Men det kanske blir Harry som får göra den slutgiltiga uppoffringen när den sista uppgörelsen med Lord Voldemort når sitt klimax. Allt slutar här.