Filmer Online

Ploey – Ett Vinteräventyr Stream Swesub – Online HD Film (2018) Gratis

Rating: 4.7
Ploey - Ett vinteräventyr

Ploey – Ett vinteräventyr

Ploey – Ett vinteräventyr Stream Swesub Den isländska vintern närmar sig. För strandpiparna har tiden för att flyga söderut kommit. Men Ploey missar avfärden och blir ensam kvar. Han bestämmer sig då för att gå över “islandet”, i hopp om att nå den mytomspunna dal som sägs vara bevarad från kylan: Paradisdalen. Under sin resa blir han vän med den majestätiska fågeln Giron, vars ståtliga vingar en gång skadats av Shadow, ett otäckt rovdjur. De två följeslagarna får använda sin nyfunna vänskap och sitt starkaste mod för att övervinna farorna med den arktiska vintern så att Ploey äntligen får återse sin familj.

 • Släpp: 2018-04-12
 • Produktion: Gunhil / Cyborn /
 • Utgivningsdatum:BE 2018-04-12
 • Filmens budget:$0.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Ploey – Ett vinteräventyr
 • Genre: Animerat Familj

Dela den här filmen till dina vänner

Ploey – Ett vinteräventyr Stream Online

Ploey – Ett vinteräventyr full film på nätet eller ladda ner i den bästa 1080p gratis videoflash HD på skrivbordet, bärbara datorn, anteckningsboken, fliken, iPhone, iPad, Mac Pro och andra

Que disent les gens Ploey – Ett vinteräventyr film

Direktör för film och besättning bakom Ploey – Ett vinteräventyr

 • Árni Ólafur Ásgeirsson/Director
 • Friðrik Erlingsson/Writer

Ploey – Ett vinteräventyr – Film skådespelare och skådespelerska

 • Jamie Oram/Ploey (voice)
 • Ian Stuart Robinson/Giron (voice)
 • Harriet Perring/Ploeveria (voice)
 • Richard Cotton/Shadow (voice)

Användare söker och tittar även på film av dessa frågor: regarder Ploey – Ett vinteräventyr film en ligne gratuit,voirfilm Ploey – Ett vinteräventyr complet HD, Télécharger Ploey – Ett vinteräventyr film en francais hd, Ploey – Ett vinteräventyr téléchargement de film en ligne gratuit avec sous-titre français, voir Ploey – Ett vinteräventyr film en ligne version complète, Ploey – Ett vinteräventyr téléchargement complet gratuit du film

I en liknande kategori

6.5

Rio

Rio

Från istiden beger vi oss nu till Rio de Janeiro och den färgsprakande brasilianska regnskogen tillsammans med Blu, en sällsynt papegoja som tror att han är den sista av sitt slag. När Blu får reda på att det finns en till som honom, och att denna är en hona, lämnar han sin trygga bur och beger sig till Rio för att finna henne. Men det är långt ifrån kärlek vid första ögonkastet när den tame, vingklippta Blu äntligen träffar den självständiga vildfågeln Jewel.

5.6

Stuart Little 2

Stuart Little 2

Det har gått två år sedan Stuart flyttade in hos familjen Little. Men även om Stuart stortrivs, längtar han ändå efter att få en alldeles egen vän. Så när en skadad fågel vid namn Margalo plötsligt landar i Stuarts bil och berättar att hon hotas av den onde Falcon, låter Stuart henne flytta in hos familjen Little. Men då Margalo försvinner under mystiska omständigheter, ger sig Stuart och katten Snowbell ut på en halsbrytande och hårresande färd för att hitta henne och lösa mysteriet.

6.6

Ice Age 2

Ice Age 2

Manfred, Sid, Diego och Scrat tvingas fly från en störtflod av trubbel i dalen där det börjat töa. Snart är de fyra åter ute på ett komiskt äventyr med massor av strapatser. På sin resa möter de Ellie, en ullig mammut-tjej som får Manfreds hjärta att smälta.