Filmer Online

Ant-Man And The Wasp Stream Swesub – Online HD Film (2018) Gratis

Rating: 6.9
Ant-Man and the Wasp

Ant-Man and the Wasp

Ant-Man and the Wasp Stream Swesub Ett nytt kapitel med hjältarna, som har en häpnadsväckande förmåga att krympa, tar sin början. I efterdyningarna av Captain America: Civil War tampas Scott Lang med konsekvenserna av sina val, både som superhjälte och som pappa. Han kämpar för att få balans mellan sitt familjeliv och sina plikter som Ant-Man. Hope van Dyne och Dr Hank Pym kontaktar honom gällande ett nytt, brådskande uppdrag. Scott måste återigen sätta på sig dräkten och lära sig att slåss sida vid sida med the Wasp för att nysta upp det förflutnas hemligheter.

 • Släpp: 2018-07-04
 • Produktion: Marvel Studios /
 • Utgivningsdatum:US 2018-07-04
 • Filmens budget:$140,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Ant-Man and the Wasp
 • Genre: Action Äventyr Science Fiction Komedi Familj

Dela den här filmen till dina vänner

Ant-Man and the Wasp Stream Online

Ant-Man and the Wasp full film på nätet eller ladda ner i den bästa 1080p gratis videoflash HD på skrivbordet, bärbara datorn, anteckningsboken, fliken, iPhone, iPad, Mac Pro och andra

Que disent les gens Ant-Man and the Wasp film

Direktör för film och besättning bakom Ant-Man and the Wasp

 • Peyton Reed/Director
 • Kevin Feige/Producer
 • Louis D’Esposito/Executive Producer
 • Stephen Broussard/Executive Producer
 • Victoria Alonso/Executive Producer
 • Stan Lee/Executive Producer

Ant-Man and the Wasp – Film skådespelare och skådespelerska

 • Paul Rudd/Scott Lang / Ant-Man
 • Evangeline Lilly/Hope van Dyne / Wasp
 • Michael Peña/Luis
 • Walton Goggins/Sonny Burch
 • Bobby Cannavale/Paxton
 • Judy Greer/Maggie

Användare söker och tittar även på film av dessa frågor: regarder Ant-Man and the Wasp film en ligne gratuit,voirfilm Ant-Man and the Wasp complet HD, Télécharger Ant-Man and the Wasp film en francais hd, Ant-Man and the Wasp téléchargement de film en ligne gratuit avec sous-titre français, voir Ant-Man and the Wasp film en ligne version complète, Ant-Man and the Wasp téléchargement complet gratuit du film

I en liknande kategori

5.3

Superman III

Superman III

Stålmannen har blivit en superslusk. Orakad och med flaskan i högsta hugg flyger han omkring i världen och ställer till oreda. Han rätar upp det lutande tornet i Pisa till förtret för alla turister och blåser sen ut den olympiska elden mitt på upploppet. Dessutom har han börjat vänsterprassla med en blond bimbo. Bakom förändringen ligger superskurken Webster och datageniet Gorman – och framför allt en bit Kryptonit: bergarten som får vår trikåklädda hjälte helt knäpp. Med Stålmannen satt ur spel och med en superdator som kan manipulera vädret och skapa orkaner och jordskred runt jordklotet ska de kunna ta makten över världen… Med sin budget på 220 miljoner kronor är “Superman III” den allra dyraste i serien. Det är också den roligaste, där Christopher Reeves superkrafter kompletteras med Richard Pryors superhumor, som vi tidigare sett prov på i “Chicagoexpressen” och “Dårfinkarna”.

6.6

Superman II

Superman II

Det börjar i rasande tempo när ett terroristgäng apterar en atombomb i Eiffeltornet som kommer att radera Paris från jordens yta. I sista sekunden lyckas stålmannen avvärja katastrofen och skicka ut bomben i världsrymden. Sen, när man inte tror att det kan bli mer hisnande, ÖKAR filmen tempot då den kraftiga explosionen frigör universums värsta superskurkar ur sitt intergalaktiska fängelse. Utrustade med samma krafter som Stålmannen anländer de till jorden och lierar sig med Lex Luthor för att ta makten över världen. Vad Stålmannen gör nu är…just ingenting. Han har just förlorat sina superkrafter och bara ett miraket kan rädda jorden undan förintelsen.

5.5

Superman Returns

Superman Returns

Efter en mystisk frånvaro som dröjt flera år, kommer mannen av stål tillbaka till Jorden. Alltmedan en gammal fiende planerar att ta ifrån honom hans krafter en gång för alla, inser Superman att kvinnan han älskar, Lois Lane, har gått vidare i livet. Eller har hon det? I Supermans bitterljuva återkomst ställs han inför utmaningen att hitta ett sätt att komma Lois närmare och samtidigt hitta sin plats i ett samhälle som lärt sig att klara sig utan honom. I ett försök att skydda den värld han älskar från att förgöras, ger sig Superman iväg på en resa som tar honom från havets djup till yttre rymdens mest avlägsna platser.

7

Superman the Movie

Superman the Movie

Vi får följa hela den fantastiska historien om hur vår vän kommer till jorden efter att hemplaneten Krypton exploderat, antar täcknamnet Clark Kent och möter superskurken Lex Luthor i en superkamp som får hela jorden att hålla andan.