Filmer Online

Seven Men From Now Stream Swesub – Online HD Film (1956) Gratis

Rating: 6.9
Seven Men from Now

Seven Men from Now

Seven Men from Now Stream Swesub Jakten på sju män kan börja – sju hänsynslösa förbrytare som har rånat ett Wells Fargo-kontor på 20 000 dollar och mördat en expedit. Före detta sheriffen Ben Stride (Randolph Scott) har bestämt sig för att hitta dessa sju män. Det var nämligen hans hustru som blev mördad vid stöten.Under sitt uppdrag möter Stride både ett strävsamt par på väg till Kalifornien (Walter Reed, Gail Russel) och en gammal fiende vid namn Masters (Lee Marvin) som Stride blir tvungen att samarbeta med. Alla påverkas de av Strides strävan efter rättvisa vid gränsen.Vapen avfyras och sveken och hemligheterna är många i detta råa drama, med Scott som klippt och skuren för rollen som den stoiske, målmedvetne western-hjälten.

 • Släpp: 1956-08-04
 • Produktion: Batjac Productions /
 • Utgivningsdatum:US 1956-08-04
 • Filmens budget:$0.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Seven Men from Now
 • Genre: Action Äventyr Drama Västern

Dela den här filmen till dina vänner

Seven Men from Now Stream Online

Seven Men from Now full film på nätet eller ladda ner i den bästa 1080p gratis videoflash HD på skrivbordet, bärbara datorn, anteckningsboken, fliken, iPhone, iPad, Mac Pro och andra

Que disent les gens Seven Men from Now film

Direktör för film och besättning bakom Seven Men from Now

 • Budd Boetticher/Director
 • Burt Kennedy/Original Story
 • Burt Kennedy/Screenplay
 • Andrew V. McLaglen/Producer
 • Robert E. Morrison/Producer
 • John Wayne/Producer

Seven Men from Now – Film skådespelare och skådespelerska

 • Randolph Scott/Ben Stride
 • Gail Russell/Annie Greer
 • Lee Marvin/Bill Masters
 • Walter Reed/John Greer
 • John Larch/Payte Bodeen
 • Don Barry/Clete

Användare söker och tittar även på film av dessa frågor: regarder Seven Men from Now film en ligne gratuit,voirfilm Seven Men from Now complet HD, Télécharger Seven Men from Now film en francais hd, Seven Men from Now téléchargement de film en ligne gratuit avec sous-titre français, voir Seven Men from Now film en ligne version complète, Seven Men from Now téléchargement complet gratuit du film

I en liknande kategori

6.7

Young Guns

Young Guns

Lincon County, New Mexico, 1878. Sex män rider ut. Var och en bär de på en blodig hämnd. Ledaren är William H. Bonney, tidningarna kallar honom Billy the Kid. En legend är på väg att skapas. Sex av Hollywoods mest eftertraktade stjärnor var med och gjorde Young Guns till en filmsuccé över hela världen. Emilio Estevez (Laddat Vapen), Kiefer Sutherland (På heder och samvete), Lou Diamond Phillips (Pentagrammorden), Charlie Sheen (Sopåkarna), Casey Siemaszko (Garden of Stone) och debutanten Dermot Mulroney, är de sex grabbarna som satte fart på Vilda Västern igen!

7.6

Trinity: Djävulens Högra Hand

Trinity: Djävulens Högra Hand

Han har en käft lika väloljad som hans revolver. Han har ett rykte lika smutsigt som kläderna han rider i. Han säger att han är en fredens man – men vem vågar tro honom? Hans namn är Trinity – Djävulens högra hand. I stan träffar han sin ohängde bror Bambino och de kommer i bråk med den skurkaktige Majoren som försöker ta över stan men Trinity och Bambino möter det med det enda språk som bovar förstår – kulor och storsmockor. Trinity – Djävulens högra hand är den roligaste, skjutgalnaste och smockfullaste vilda västern som censuren någonsin vågat släppa!

7.3

Tillbaka till framtiden del III

Tillbaka till framtiden del III

Doc Brown och hans skyddsling Marty McFly befinner sig i Vilda västern år 1885. Doc bestämmer sig för att stanna kvar. Men när Marty återvänder till 1955 ser han Docs gravsten och han far tillbaka för att rädda Doc.

5.5

Cowboys & Aliens

Cowboys & Aliens

Filmen utspelas 1873 i ökenhålan Absolution, Arizona. En främling med minnesförlust vandrar in. Den enda ledtråden till hans förflutna är en mystisk boja runt hans ena vrist. Befolkningen i Absolution välkomnar inte främlingar, och ingen rör ett finger om inte den hårdhudade överste Dolahyde gett order om det. Det är en stad som lever i fruktan. Men när Absolution attackeras av inkräktare från skyn tvingas byns invånare snabbt omdefiniera sin uppfattning av ordet fruktan Plötsligt blir den främling byborna nyss avvisat deras enda hopp till räddning. Enade mot en gemensam fiende förbereder de, ett gäng bestående av tidigare motståndare – bybor, Dolarhyde och hans folk, kriminella samt Apache-indianer, sig för en episk kamp för överlevnad.