Filmer Online

Superhjältarna 2 Stream Swesub – Online HD Film (2018) Gratis

Rating: 7.6
Superhjältarna 2

Superhjältarna 2

Superhjältarna 2 Stream Swesub Allas favoritsuperhjältefamilj är tillbaka, men den här gången står mamma Helen i rampljuset, och pappa Bob stannar hemma med barnen Violet och Dash för att göra hjälteinsatser i vardagslivet och försöka sköta allt som har med ett ”normalt” familjeliv att göra. Det är en tuff omställning för alla, och det blir ännu tuffare, för ingen av dem har ännu en aning om lilla babyn Jack-Jacks alla superkrafter. När en ny skurk smider en genial och farlig plan måste familjen tillsammans med Fryzo samarbeta igen, vilket är lättare sagt än gjort, även om de alla är superhjältar.

 • Släpp: 2018-06-14
 • Produktion: Walt Disney Pictures / Pixar /
 • Utgivningsdatum:US 2018-06-14
 • Filmens budget:$200,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Superhjältarna 2
 • Genre: Action Äventyr Animerat Familj

Dela den här filmen till dina vänner

Superhjältarna 2 Stream Online

Superhjältarna 2 full film på nätet eller ladda ner i den bästa 1080p gratis videoflash HD på skrivbordet, bärbara datorn, anteckningsboken, fliken, iPhone, iPad, Mac Pro och andra

Que disent les gens Superhjältarna 2 film

Direktör för film och besättning bakom Superhjältarna 2

 • Brad Bird/Director
 • Ralph Eggleston/Production Design
 • Michael Giacchino/Music
 • John Lasseter/Executive Producer
 • Nicole Paradis Grindle/Producer
 • John Walker/Producer

Superhjältarna 2 – Film skådespelare och skådespelerska

 • Craig T. Nelson/Bob Parr / Mr. Incredible (voice)
 • Holly Hunter/Helen Parr / Elastigirl (voice)
 • Sarah Vowell/Violet Parr (voice)
 • Huck Milner/Dashiell “Dash” Parr (voice)
 • Eli Fucile/Jack-Jack Parr (voice)
 • Nicholas Bird/Monster Jack-Jack (voice)

Användare söker och tittar även på film av dessa frågor: regarder Superhjältarna 2 film en ligne gratuit,voirfilm Superhjältarna 2 complet HD, Télécharger Superhjältarna 2 film en francais hd, Superhjältarna 2 téléchargement de film en ligne gratuit avec sous-titre français, voir Superhjältarna 2 film en ligne version complète, Superhjältarna 2 téléchargement complet gratuit du film

I en liknande kategori

5.5

Superman Returns

Superman Returns

Efter en mystisk frånvaro som dröjt flera år, kommer mannen av stål tillbaka till Jorden. Alltmedan en gammal fiende planerar att ta ifrån honom hans krafter en gång för alla, inser Superman att kvinnan han älskar, Lois Lane, har gått vidare i livet. Eller har hon det? I Supermans bitterljuva återkomst ställs han inför utmaningen att hitta ett sätt att komma Lois närmare och samtidigt hitta sin plats i ett samhälle som lärt sig att klara sig utan honom. I ett försök att skydda den värld han älskar från att förgöras, ger sig Superman iväg på en resa som tar honom från havets djup till yttre rymdens mest avlägsna platser.

7

Superman the Movie

Superman the Movie

Vi får följa hela den fantastiska historien om hur vår vän kommer till jorden efter att hemplaneten Krypton exploderat, antar täcknamnet Clark Kent och möter superskurken Lex Luthor i en superkamp som får hela jorden att hålla andan.

6.6

Superman II

Superman II

Det börjar i rasande tempo när ett terroristgäng apterar en atombomb i Eiffeltornet som kommer att radera Paris från jordens yta. I sista sekunden lyckas stålmannen avvärja katastrofen och skicka ut bomben i världsrymden. Sen, när man inte tror att det kan bli mer hisnande, ÖKAR filmen tempot då den kraftiga explosionen frigör universums värsta superskurkar ur sitt intergalaktiska fängelse. Utrustade med samma krafter som Stålmannen anländer de till jorden och lierar sig med Lex Luthor för att ta makten över världen. Vad Stålmannen gör nu är…just ingenting. Han har just förlorat sina superkrafter och bara ett miraket kan rädda jorden undan förintelsen.

5.3

Superman III

Superman III

Stålmannen har blivit en superslusk. Orakad och med flaskan i högsta hugg flyger han omkring i världen och ställer till oreda. Han rätar upp det lutande tornet i Pisa till förtret för alla turister och blåser sen ut den olympiska elden mitt på upploppet. Dessutom har han börjat vänsterprassla med en blond bimbo. Bakom förändringen ligger superskurken Webster och datageniet Gorman – och framför allt en bit Kryptonit: bergarten som får vår trikåklädda hjälte helt knäpp. Med Stålmannen satt ur spel och med en superdator som kan manipulera vädret och skapa orkaner och jordskred runt jordklotet ska de kunna ta makten över världen… Med sin budget på 220 miljoner kronor är “Superman III” den allra dyraste i serien. Det är också den roligaste, där Christopher Reeves superkrafter kompletteras med Richard Pryors superhumor, som vi tidigare sett prov på i “Chicagoexpressen” och “Dårfinkarna”.