Filmer Online

K2 – Hög Risk Stream Swesub – Online HD Film (1991) Gratis

Rating: 5.7
K2 - Hög Risk

K2 – Hög Risk

K2 – Hög Risk Stream Swesub Om man inte tar några risker i sitt liv kan man lika gärna vara död!’. Orden kommer från Taylor Brooks, en advokat som lever som om varje dag vore den sista. Vare sig han ägnar sig åt det vilda nattlivet eller om han hänger i fingertopparna på tusen meters höjd. Hans stora dröm är att bestiga K2 – den i särklass farligaste bergstoppen i världen. Tillsammans med kompisen Harold leder han expeditionen till Himalaya. En efter en faller äventyrarna ifrån, när K2 likt en iskall mördare kräver sina offer. Slutligen återstår bara de båda vännerna, som nedfrysta, sårade och vansinniga kämpar en ursinnig strid mot berget som tornar upp sig likt djävulen ovanför dem. Enbart adrenalinet som pumpar i deras kroppar kan vara nog för att döda dem… K2 -HÖG RISK är inspelad i autentisk miljö i Himalayamassivet. Inga studiobyggen har använts, ingen back projection, inga datatricks. Detta är äkta vara, vilket gjorde inspelningen till en av de farligaste någonsin.

 • Släpp: 1991-10-09
 • Produktion: Majestic Films International / Trans Pacific Films /
 • Utgivningsdatum:JP 1991-10-09
 • Filmens budget:$0.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/K2 – Hög Risk
 • Genre: Thriller Action Äventyr Drama

Dela den här filmen till dina vänner

K2 – Hög Risk Stream Online

K2 – Hög Risk full film på nätet eller ladda ner i den bästa 1080p gratis videoflash HD på skrivbordet, bärbara datorn, anteckningsboken, fliken, iPhone, iPad, Mac Pro och andra

Que disent les gens K2 – Hög Risk film

Direktör för film och besättning bakom K2 – Hög Risk

 • Franc Roddam/Director
 • Patrick Meyers/Screenplay
 • J.J. Makaro/Stunts

K2 – Hög Risk – Film skådespelare och skådespelerska

 • Michael Biehn/Taylor Brooks
 • Matt Craven/Harold Jameson
 • Annie Grindlay/Lisa
 • Blu Mankuma/Man on Wheelchair

Användare söker och tittar även på film av dessa frågor: regarder K2 – Hög Risk film en ligne gratuit,voirfilm K2 – Hög Risk complet HD, Télécharger K2 – Hög Risk film en francais hd, K2 – Hög Risk téléchargement de film en ligne gratuit avec sous-titre français, voir K2 – Hög Risk film en ligne version complète, K2 – Hög Risk téléchargement complet gratuit du film

I en liknande kategori

6.7

Everest

Everest

Inspirerad av de otroliga händelserna kring ett försök att nå toppen av världens högsta berg, berättar Everest om en imponerande färd där två olika expeditioner utmanas, bortom alla gränser, av en av de våldsammaste snöstormarna någonsin. Deras mod testas ständigt av det tuffaste väder som finns på planeten, och de ställs inför näst intill omöjliga hinder. En livslång besatthet förbytts, i ett ögonblick, till en kamp för att överleva.

6.3

Cliffhanger

Cliffhanger

Sarah var en oerfaren bergsklättrare. Hon litade på att Gabe skulle kunna rädda henne. Men något gick snett högt, högt ovanför dalen. För räddningsteamet vid Rocky Mountain ser det ut som ett rutinuppdrag. Att hitta fem bergsklättrare. Gabe Walker ger sig tillsammans med kvinnan han älskar och sin bäste vän upp på de snötäckta topparna, bara för att upptäcka att nödropet i verkligheten är en fälla som gillrats av den obarmhärtiga internationelle terroristen Eric Qualen. Gabe Walker och hans vänner kastas ut i en livsfarlig jakt på miljontals dollar, där deras liv står på spel. Walker kämpar mot dödliga vapen, isande köld och svindlande höjder för att lura Qualen i denna iskalla kurragömmalek.

6.9

Instängd

Instängd

Efter en tragisk olycka återförenas sex vänner för en grottexpedition. Men tjejernas äventyr förvandlas till en mardröm när deras väg ut blockeras av ett stenras och de blir fångar i underjorden. Ingen vet var de befinner sig och deras enda hopp för överlevnad är att hitta en ny utväg. Men de är inte ensamma… Blodtörstiga monster lurar i mörkret och tjejerna har plötsligt förvandlats till lovliga byten. Men när gamla hemligheter avslöjas och lojalitet sätts på prov, inser tjejerna den hemska sanningen att förutom monster fruktar de även varandra!

7.4

North Face

North Face

Ingen hade överlevt tidigare. Men Führern krävde ett mirakel 1936.Ingen hade hittills lyckats bestiga den nästan lodräta nordsidan på Eiger – alpernas mest fruktade berg. Inför de Olympiska Spelen i Berlin ville Hitler visa musklerna för omvärlden och lovade guld och ära till unga tyskar som vågade anta utmaningen. Två vänner, Toni och Andi, anländer till foten av berget tillsammans med rivaler från hela Europa. Vem blir först att besegra det som kallas för Dödens berg? Actionäventyret North Face (Nordwand) anses, med sina hisnande scener och halsbrytande stunts, vara den bästa bergsklättrarfilmen som någonsin gjorts.