Filmer Online

Darklight Stream Swesub – Online HD Film (2004) Gratis

Rating: 4.8
Darklight

Darklight

Darklight Stream Swesub

 • Släpp: 2004-01-01
 • Produktion: Syfy /
 • Utgivningsdatum:BG 2004-01-01
 • Filmens budget:$0.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Darklight
 • Genre: Action Drama Fantasy Science Fiction Thriller

Dela den här filmen till dina vänner

Darklight Stream Online

Darklight full film på nätet eller ladda ner i den bästa 1080p gratis videoflash HD på skrivbordet, bärbara datorn, anteckningsboken, fliken, iPhone, iPad, Mac Pro och andra

Que disent les gens Darklight film

Direktör för film och besättning bakom Darklight

 • Bill Platt/Director
 • Bill Platt/Writer

Darklight – Film skådespelare och skådespelerska

 • Shiri Appleby/Lilith / Elle
 • Richard Burgi/William Shaw
 • John de Lancie/Faith Director Chapel
 • David Hewlett/Anders Raeborne
 • Ross Manarchy/Prefect

Användare söker och tittar även på film av dessa frågor: regarder Darklight film en ligne gratuit,voirfilm Darklight complet HD, Télécharger Darklight film en francais hd, Darklight téléchargement de film en ligne gratuit avec sous-titre français, voir Darklight film en ligne version complète, Darklight téléchargement complet gratuit du film

I en liknande kategori

7.3

Wonder Woman

Wonder Woman

Innan hon blev Wonder Woman var hon Diana, prinsessa av Amazonerna, tränad att bli en oövervinnerlig krigare. Hon är uppvuxen på en skyddad paradisö men när en amerikansk pilot kraschar där och berättar om en massiv konflikt som härjar i världen utanför lämnar hon ön. Diana lämnar sitt hem, övertygad om att hon kan stoppa hotet. Tillsammans med människan slåss hon för att stoppa alla krig och upptäcker då inte bara sina fulla krafter utan även sitt sanna öde.

6.6

Hanna

Hanna

Hanna är en tonårsflicka, som uppfostrats av sin far att bli en kallhjärtad dödsmaskin. Hon har vuxit upp på en gudsförgäten och undangömd plats på jorden utestängd från samhället och vändpunkten i hennes liv blir när hon sänds ut på ett farligt uppdrag av sin pappa. Genom sin jakt genom Europa förföljs hon av en skoningslös CIA-kvinna med en mörk hemlighet. När hon närmar sig målet för sin resa så kommer hon också närmare sanningen om sin egen existens.

7.5

Män som hatar kvinnor

Män som hatar kvinnor

Mikael Blomkvist, ekonomireporter, döms till fängelse för förtal av finansmannen Wennerström, och beslutar sig för att ta time-out från sitt jobb på tidskriften Millennium. I samma veva får han ett ovanligt uppdrag. Henrik Vanger, tidigare en av landets främsta industriledare, vill att Blomkvist ska skriva släkten Vangers historia. Men det visar sig snart bara vara en täckmantel för Blomkvists verkliga uppgift: att ta reda på vad som hänt Vangers unga släkting Harriet, som varit spårlöst försvunnen i snart fyrtio år. Till sin hjälp får han Lisbeth Salander, en ung strulig tjej, tatuerad och piercad, men också professionell hacker och med unika egenskaper som gör henne till en oslagbar researcher.

7.4

Miss Sloane

Miss Sloane

Den hänsynslösa och högt framgångsrika politiska strategen, Elizabeth Sloane, jobbar i DC:s lobbyistvärld, och spelar ut båda sidorna i den hätska vapendebatten.Ett nytt förslag som kräver strängare bakgrundskontroller inför ett vapenköp börjar få anhängare i Senaten. Sloane anlitas för att leda kampanjen, vilket försätter henne i klinch med formidabla och mäktiga politiska motståndare. Med sin skicklighet, och driven att vinna till varje pris, försätter hon de närmast henne i fara och hon riskerar sin egen karriär.