Filmer Online

Delta Farce Stream Swesub – Online HD Film (2007) Gratis

Rating: 4.1
Delta Farce

Delta Farce

Delta Farce Stream Swesub Efter att ha förlorat jobbet och sin flickvän på en och samma dag bestämmer sig Larry för att följa med sin granne, Bill, och hans skjutglada kompis Everett på en avkopplande helg med ölhävning och skjutövningar med nationalgardet. Men när de tre aningslösa killarna blir tagna för arméreserver blir de ivägskickade med ett militärflygplan på väg till al-Fallujah i Irak -men släpps sedan av misstag av i en terrängbil någonstans i Mexiko ….

 • Släpp: 2007-05-11
 • Produktion: Shaler Entertainment Pictures / Lions Gate Films / Sleeping Marmots Production / Parallel Entertainment Pictures / Samwilla Productions /
 • Utgivningsdatum:US 2007-05-11
 • Filmens budget:$12.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Delta Farce
 • Genre: Action Äventyr Komedi

Dela den här filmen till dina vänner

Delta Farce Stream Online

Delta Farce full film på nätet eller ladda ner i den bästa 1080p gratis videoflash HD på skrivbordet, bärbara datorn, anteckningsboken, fliken, iPhone, iPad, Mac Pro och andra

Que disent les gens Delta Farce film

Direktör för film och besättning bakom Delta Farce

 • C.B. Harding/Director
 • Bear Aderhold/Writer
 • Tom Sullivan/Writer
 • Alan C. Blomquist/Producer
 • J.P. Williams/Producer

Delta Farce – Film skådespelare och skådespelerska

 • Larry the Cable Guy/Larry
 • Bill Engvall/Bill
 • DJ Qualls/Everett
 • Christina Moore/Karen
 • Danny Trejo/Carlos Santana
 • Keith David/Sgt. Kilgore

Användare söker och tittar även på film av dessa frågor: regarder Delta Farce film en ligne gratuit,voirfilm Delta Farce complet HD, Télécharger Delta Farce film en francais hd, Delta Farce téléchargement de film en ligne gratuit avec sous-titre français, voir Delta Farce film en ligne version complète, Delta Farce téléchargement complet gratuit du film

I en liknande kategori

5.4

Hulk

Hulk

Vetenskapsmannen Bruce Banner (Eric Bana – Black Hawk Down) har svårt att hantera sin ilska och vrede. På ytan är han en framstående forskare som lever ett stillsamt liv och arbetar tillsammans med sin tidigare flickvän Betty Ross (Oscar-belönade Jennifer Connelly – A Beautiful Mind) men under ytan döljer sig ett smärtsamt förflutet. Ett misslyckat forskningsexperiment i ett laboratorium gav Bruce övernaturliga krafter och släppte loss hans inre demoner. Han förvandlades till världens starkaste varelse, en superhjälte – och ett monster. Oscar-nominerade Ang Lee (Crouching Tiger, Hidden Dragon) ger med sin magiska, banbrytande visuella effekt nytt liv åt den klassiska seriefiguren och superhjälten Hulken. Helt imponerande!

7

Patrioten

Patrioten

Han var en gång hjälte och legend i kriget mot fransmän och indianer. I dag vill Benjamin Martin inget annat än uppfostra sina sju barn och sköta sitt plantage i fred och frihet. Men när engelsmännen drar in i South Carolina och hotar hans frihet och hans familj, tar Martin till vapen igen. Tillsammans med äldste sonen Gabriel, en ung, patriotisk idealist, kämpar de sida vid sida mot en obarmhärtig och överväldigande brittisk armé. Martin inser att det bästa sättet att försvara sin familj är att strida för en hel nations frihet.

8.1

Dr. Strangelove eller: Hur jag slutade ängslas och lärde mig älska bomben

Dr. Strangelove eller: Hur jag slutade ängslas och lärde mig älska bomben

Den paranoide amerikanske generalen Jack D. Ripper är besatt av tanken på att ryssarna konspirerar för att förorena de “värdefulla amerikanska kroppsvätskorna”. I ett anfall av vansinne skickar han därför ut det amerikanska flygvapnet för att bomba Sovjetunionen sönder och samman eller som han själv uttrycker det: “Nuclear combat!”. Stanley Kubricks klassiska politiska satir från det kalla krigets dagar.

7.4

Den siste samurajen

Den siste samurajen

Tom Cruise spelar krigshjälten kapten Nathan Algren, som kommer till Japan för att strida mot samurajerna men som istället dedicerar sig själv för deras sak. Ken Watanabe spelar Katsumoto, en samurajledare som står inför ett föråldrat sätt att leva, vars öde vävs samman med den amerikanske kaptenens. Edward Zwick regisserar denna överväldigande och emotionella episka berättelse om det moderna japans födelse.