Filmer Online

Harry Potter Och Dödsrelikerna: Del 1 Stream Swesub – Online HD Film (2010) Gratis

Rating: 7.7
Harry Potter och dödsrelikerna: del 1

Harry Potter och dödsrelikerna: del 1

Harry Potter och dödsrelikerna: del 1 Stream Swesub Harry, Ron och Hermione tar sig an det farliga uppdraget att leta reda på och förgöra hemligheten bakom Voldemorts ondska och odödlighet: horrokruxerna. De tre vännerna är på flykt och har bara varandra att lita på. Men mörka krafter smyger sig in mitt bland dem och hotar att slita sönder vänskapsbanden. Under tiden blir trollkarlsvärlden en allt farligare plats. Det länge fruktade kriget har brutit ut och Lord Voldemort har tagit kontrollen över trollkarlsministeriet och till och med över Hogwarts där han terroriserar och låter fängsla alla som går emot honom. Den utvalde bli den jagade när dödsätarna ger sig ut på jakt efter Harry. De har order att ta honom till Voldemort … levande.

 • Släpp: 2010-10-17
 • Produktion: Warner Bros. Pictures / Heyday Films /
 • Utgivningsdatum:GB 2010-10-17
 • Filmens budget:$250,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Harry Potter och dödsrelikerna: del 1
 • Genre: Äventyr Fantasy Familj

Dela den här filmen till dina vänner

Harry Potter och dödsrelikerna: del 1 Stream Online

Harry Potter och dödsrelikerna: del 1 full film på nätet eller ladda ner i den bästa 1080p gratis videoflash HD på skrivbordet, bärbara datorn, anteckningsboken, fliken, iPhone, iPad, Mac Pro och andra

Que disent les gens Harry Potter och dödsrelikerna: del 1 film

Direktör för film och besättning bakom Harry Potter och dödsrelikerna: del 1

 • David Yates/Director
 • Alexandre Desplat/Original Music Composer
 • Steve Kloves/Screenplay
 • J.K. Rowling/Novel
 • Mark Day/Editor
 • Eduardo Serra/Director of Photography

Harry Potter och dödsrelikerna: del 1 – Film skådespelare och skådespelerska

 • Daniel Radcliffe/Harry Potter
 • Emma Watson/Hermione Granger
 • Rupert Grint/Ron Weasley
 • Ralph Fiennes/Lord Voldemort
 • Helena Bonham Carter/Bellatrix Lestrange
 • Alan Rickman/Severus Snape

Användare söker och tittar även på film av dessa frågor: regarder Harry Potter och dödsrelikerna: del 1 film en ligne gratuit,voirfilm Harry Potter och dödsrelikerna: del 1 complet HD, Télécharger Harry Potter och dödsrelikerna: del 1 film en francais hd, Harry Potter och dödsrelikerna: del 1 téléchargement de film en ligne gratuit avec sous-titre français, voir Harry Potter och dödsrelikerna: del 1 film en ligne version complète, Harry Potter och dödsrelikerna: del 1 téléchargement complet gratuit du film

I en liknande kategori

7.6

Harry Potter och Halvblodsprinsen

Harry Potter och Halvblodsprinsen

Lord Voldemorts grepp hårdnar om både mugglar- och trollkarlsvärlden. Hogwarts är inte längre den trygga plats det en gång var. Harry misstänker till och med att faran lurar inne på slottet. Samtidigt är Dumbledore fast besluten att förbereda Harry inför den slutgiltiga kampen, som närmar sig med stormsteg. Tillsammans försöker de hitta svagheterna i Voldemorts försvar. Dumbledore tar hjälp av sin gamle vän och kollega Horace Slughorn, som han tror sitter inne med viktig information. Trots att den avgörande kraftmätningen närmar sig spirar romanserna bland våra vänner på Hogwarts. Det är kärlek i luften, men farorna hopar sig och Hogwarts riskerar att aldrig bli sig likt igen.

7.9

Harry Potter och fången från Azkaban

Harry Potter och fången från Azkaban

I Harry Potter och fången från Azkaban återvänder Harry, Ron och Hermonie, som nu blivit tonåringar, till sitt tredje år på Hogwarts där de tvingas möta den förrymda fången Sirius Black som utgör ett stort hot mot Harry. Harry och hans vänner lär sig även under sitt tredje år att hantera Hippogriffer (till hälften hästar och till hälften örnar) driva tillbaka föränderliga Boggartar som byter skepnad och bemästra spådomskonsten.De besöker även trollkarlsbyn Hogsmeade och spökande huset som är den mest hemsökta huset i landet. Utöver dessa nya erfarenheter måste Harry övervinna hotet från de själasugande Dementorerna, överlista en farlig varulv och till sist hantera sanningen om Sirius Black och hans förhållande till Harry och Harrys föräldrar.

8.1

Harry Potter och dödsrelikerna: del 2

Harry Potter och dödsrelikerna: del 2

I den storslagna finalen eskalerar kampen mellan det goda och de onda i trollkarlarnas och häxornas värld till ett fullskaligt krig. Mycket står på spel och ingen går säker. Men det kanske blir Harry som får göra den slutgiltiga uppoffringen när den sista uppgörelsen med Lord Voldemort når sitt klimax. Allt slutar här.

7.8

Harry Potter och de vises sten

Harry Potter och de vises sten

En helt ny värld öppnar sig för Harry när han börjar på Hogwarts Skola För Häxkonster Och Trolldom. Han lär sig den flygande sporten Quidditch och spelar ett spännande spel med levande schackpjäser på sin färd mot den ondskefulle trollkarlen som är ute efter att förgöra honom.